Elabora un informe tècnic que posa de manifest un baix nivell de manteniment de la instal·lació

L’Ajuntament del Prat ha reclamat a la companyia ferroviària Renfe que posi remei al més aviat possible a la sèrie de deficiències que des de fa temps presenta l’estació de la nostra ciutat.

Per aquesta estació passen uns 8.200 usuaris cada dia i les seves queixes sobre el mal estat de conservació d’aquesta infraestructura, tant de l’interior com de l’exterior, han arribat reiteradament a l’Ajuntament.

Els serveis tècnics municipals han elaborat un informe per posar de manifest algunes anomalies observades a la zona exterior, com ara paviments en mal estat, llumeneres que no funcionen, tapes de registre d’instal·lacions enfonsades, etc. I també a la zona interior: deficiències en el manteniment, humitats al terra de les andanes i a les estructures interiors, bassals en les zones de vies, etc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here