L’obra és una revisió actualitzada de la “Història d’un soldat” d’Ígor Stravinsky. El soldat ara té Facebook i consumeix Coca­ Cola

Temptacions, la nova creació de La Fura dels Baus arriba el proper 14 de març (21 h) al Teatre Plaza de Castelldefels. La prestigiosa companyia presenta un espectacle de format íntim on la música, el so i les imatges es fusionen per reflexionar sobre l’èxit i el fracàs.

Es tracta d’una revisió actualitzada de la Història d’un soldat d’Ígor Stravinsky adaptada a les temptacions actuals. Si el soldat de Stravinsky, en el text original, venia la seva ànima al diable per avarícia, a Temptacions el protagonista es perd per l’ànsia de triomfar sota els signes actuals de la publicitat, les xarxes socials i les noves tecnologies.

Una hora d’espectacle frenètic, en el qual es planteja com l’afany de riquesa pot portar a la desgràcia. L’espectacle arriba a Castelldefels desprès d’haver exhaurit totes les localitats a d’altres municipis com Olot o Sabadell i és que els projectes de la Fura poden agradar o no però l’apatia no figura en els paràmetres dels muntatges que presenta.

Les entrades a un preu de 12,60 euros es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i a Telentrada.com.

 

Font: Ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here