La I Cursa de la Dona celebrada el diumenge a la capital del Baix Llobregat, va superar totes les expectatives i va aconseguir la participació de 500 persones que van recórrer els 5 km del recorregut urbà previst per a l’ocasió. Veieu l’àlbum d’imatges a Facebook i a Flikr.

Una de les principals novetats de la commemoració del 8 de març d’aquest any a Sant Feliu, va ser la convocatòria de la I Cursa de la Dona, que es va celebrar el diumenge 9 de març.

Un total de 498 persones van fer, tant a peu com corrents, els 5 km de recorregut de la cursa, que va estar marcada per l’ambient festiu, especialment a la sortida i a l’arribada, on diverses AMPA de la ciutat van participar fent ballar els seus gegants i capgrossos i posant música amb els tabalers de les escoles.

A més, tècnics professionals del Complex Municipal de Piscines van dirigir l’escalfament abans de l’inici de la cursa.

D’altra banda, des d’aquest d’ahir i fins al divendres 14 de març, les instal·lacions del Complex Municipal de Piscines, el Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i el pavelló esportiu de l’escola Monmany acolliran les activitats esportives de “Dona i esport” organitzades un any més en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Les activitats del Dia Internacional de les Dones finalitzen el 23 de març. Consulteu aquí el programa d’activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here