L’autora, que acaba de presentar Las tres bodas de Manolita, conversarà amb els lectors i les lectores de 18 biblioteques de 16 ciutats del Baix Llobregat sobre les obres Inés y la alegría i El lector de Julio Verne. L’obra d’Almudena Grandes sempre ha estat acopanyada per l’elogi tant de la crítica com dels lectors i lectores

El Teatre Mercè Rodoreda acollirà demà dimecres 12 de març (19 hores) “El Club del Llibre”, una trobada dels clubs de lectura de 18 biblioteques de 16 municipis del Baix Llobregat que organitza la Diputació de Barcelona, amb una convidada d’excepció, l’escriptora madrilenya Almudenas Grandes.

Els àvids lectors i lectores dels clubs tindran l’oportunitat de xerrar amb l’autora sobre dos llibres que han llegit als clubs: Inés y la alegría, i El lector de Julio Verne. Durant l’acte, conduït pel periodista David Guzman, Grandes presentarà el seu darrer treball Las tres bodas de Manolita que acaba de publicar-se.

Una llarga i premiada carrera literària

Almudena Grandes es va donar a conèixer el 1989 amb el llibre Las edades de Lulú, XI Premio La Sonrisa Vertical. Des de llavors, l’aplaudiment dels lectors i la crítica no han deixat d’acompanyar-la.

Les seves novel·les Te llamaré Viernes, Malena es un nombre de tango, Atlas de geografía humana, Los aires difíciles, Castillos de cartón i El corazón helado, juntament amb els contes Modelos de mujer i Estaciones de paso, l’han convertida en un dels noms més consolidats i de major projecció internacional de la literatura espanyola contemporània. Diverses obres seves han estat portades al cinema i el teatre, i han merescut, entre d’altres, el Premio de la Fundación Lara i també els que atorguen els llibreters de Madrid i de Sevilla.

Amb Inés y la alegría va inaugurar la sèrie Episodios de una guerra interminable, a la qual pertanyen El lector de Julio Verne (escollit pels lectors d’El País com el millor llibre del 2012) i ara Las tres bodas de Manolita. Sobre aquestes tres obres conversarà amb els lectors i lectores de Sant Joan Despí, Cornellà, Esplugues, Martorell, Viladecans o Sant Boi de Llobregat, entre d’altres. Està prevista la participació d’unes 400 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here