La jove empresa catalana HEMAV, de Molins de Rei, participa en l’edició d’enguany de l’E-Show els dies 12 i 13 de Març com a única representant mundial del sector de vehicles d’aviació no tripulats (UAV’s) per a la gravació i captura d’imatges dins el camp de l’audiovisual, la seguretat o l’agricultura, entre d’altres

HEMAV, en aquesta cita que té lloc a la Fira de Barcelona de Montjuic, tractarà d’oferir la tecnologia dels drons per aplicacions en projectes o campanyes audiovisuals i corporatives vinculades al màrqueting digital i l’àrea promocional dels negocis online.

HEMAV repeteix en aquesta edició com únic referent d’aquest sector en la fira E-show per la qual cosa es posiciona com a firma que opta per la versatilitat en l’ús i aplicació de la tecnologia dels drons que, en altres casos, es limitava a qüestions merament de vigilància o seguretat aèria.

HEMAV, com a jove empresa catalana que va néixer l’any 2012, ha demostrat en els darrers anys la seva presència en multitud de projectes o diferents esdeveniments on ha fet enlairar els seus drons per demostrar al públic la qualitat de gravacions i fotografies que es capturen des dels UAV’s.

Alguns dels esdeveniments en els quals ha participat HEMAV al llarg del territori català han estat la filmació de la cursa d’etapes Trans-Cat de 2013, la Via Catalana per a la Independència en el tram d’Arc de Berà, el Welcome Winter de Llívia o l’Startup Party de Barcelona així com vídeos promocionals de complexos hotelers o ciutats com Puigcerdà, a la Cerdanya.

L’empresa catalana de Molins de Rei disposa d’un stand de 20m2 al passadís central de l’E-Show Barcelona per tal d’informar de tots aquests serveis i oferir la seva flota d’UAVs per múltiples usos, en aquest cas, per convèncer que la vista d’au en les imatges també té cabuda al sector del màrqueting digital i generar interès als social media.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here