Els Mossos d’Esquadra han escorcollat domicilis i locals de diverses localitats catalanes, entre elles les baixllobregatines Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts. Entre la vintena de detinguts en la macrooperació contra els Latin Kings, hi ha alguns caps de la banda

Barcelona (ACN).- El nombre de detinguts en la macrooperació policial contra els Latin Kings en marxa des d’aquest dimarts s’eleva a una vintena, segons han confirmat a l’ACN fonts properes a la investigació. A més, entre els arrestats, hi ha diversos caps de la banda.

Des de primera hora d’ahir al matí, els Mossos d’Esquadra van fer un ampli desplegament d’efectius i van realitzar diversos escorcolls a Barcelona, Girona i altres localitats com l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç dels Horts, Badalona, Montcada i Reixac, Sant Andreu de la Barca i Salt.

En els registres, es va intervenir material “de tot tipus”, com droga i armes, segons fonts de la investigació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here