Aquest divendres 14 de març, a les 22.00 h a Sant Feliu, CineBaix presenta el documental “Manos arriba, esto es un contrato”. El director del documental i víctima d’un d’aquests productes, Javier Gascón, participarà del cinefòrum que acompanyarà el visionat del film. “Manos arriba, esto es un contrato” està narrat des del punt de vista dels afectats, de manera humana i concisa, i va ser seleccionat al festival de cinema de Màlaga

El documental “Manos arriba, esto es un contrato”, realitzat per Javier Gascón, ens mostra de forma testimonial els múltiples casos que s’estan produint arreu del país, seguint el pelegrinatge de José Luis Burgos, un ciutadà que des de petit, malalt de pòlio, va saber afrontar la vida amb coratge.

Amb 49 anys una nova malaltia el va deixar en una cadira de rodes. En aquest estat descobreix que és víctima d’un frau d’una entitat financera. Decideix afrontar aquesta situació i fa un viatge per tot Espanya denunciant així els nombrosos casos d’abusos bancaris que en els últims anys ha patit la població espanyola.

Un documental sobre la crisi i els productes bancaris que han ajudat a arribar on som ara, el director del qual, Javier Gascón, va patir un producte que va aconseguir pledejar i guanyar judicialment, malgrat encara està pendent que li retornin el que li van robar.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here