El diari La Vanguardia assegurava en un article ahir, que la multinacional Amazon volia ubicar un gran centre logístic del Mediterrani a la ciutat baixllobregatina del Prat. El conseller, que ha criticat la “filtració” de la noticia, ha assegurat que la Generalitat segueix “treballant discretament” per atraure inversions de multinacionals estrangeres

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va afirmar ahir que considera una “imprudència” la filtració del projecte d’Amazon d’instal·lar un centre logístic a Catalunya, que ha atribuït directament al govern de l’Estat.

Segons publicava ahir La Vanguardia, “la multinacional nord-americana Amazon planeja situar un gran centre logístic al Polígon Mas Blau II del Prat de Llobregat per atendre des d’allà la creixent demanda tant d’Espanya com de part del Mediterrani, on el negoci creix de forma exponencial. La companyia té un altíssim interès en ocupar l’illa 8 del citat polígon, un terreny de 151.000 m2 propietat de l’Incasòl i amb una edificabilitat de 210.000 m2. La inversió que s’efectuarà no és pública, però previsiblement s’elevarà a diverses desenes de milions d’euros i suposarà la creació de fins a 3.000 llocs de treball, segons les previsions més optimistes”.

Per a Puig, “les multinacionals com Amazon requereixen discreció, seguretat jurídica i seriositat i algun d’aquests elements es troben a faltar en la política del govern espanyol”, va sentenciar.

El conseller va assenyalar que la Generalitat continua “treballant discretament” perquè Amazon i altres multinacionals s’implantin a Catalunya “amb perspectiva global”. Puig va assegurar que l’empresa encara no ha pres una decisió definitiva i que la notícia no s’hauria d’haver filtrat fins que el procés hagués conclòs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here