Amb un equipament de 4.000 m2, gaudeix de l’experiència d’investigar, com si formessis part de l’equip d’arqueòlegs, com era la vida fa 6.000 anys en el marc d’un jaciment arqueològic excepcional: les mines de la galeria més antiga d’Europa. Aquesta activitat es fa cada tercer diumenge de mes

El Parc Arqueològic Mines de Gavà és un gran centre d’oci cultural on es pot reviure la prehistòria a partir de les restes trobades a les Mines Prehistòriques.

Les persones que s’hi apropin, podran gaudir de l’experiència d’acompanyar una missió arqueològica en la investigació d’un dels més grans i més ben conservats jaciments neolítics d’Europa Occidental.

La visita

Gavà, fa 6000 anys. Un grup de miners busca una pedra màgica amb la qual fer joies. Algunes de les mines, una vegada abandonades, són utilitzades per enterrar-hi els morts.

Gavà, 2012. L’eminent arqueòleg Dr. Pons, Indiana Pons, excava una de les antigues mines convertida en sepulcre. La recerca fa que el passat prengui vida, que els ossos ens parlin.

Gavà, 2014. Veniu a descobrir en primera persona quins misteris amaguen les mines en galeria més antigues d’Europa…i també els misteris i sorpreses que amaga aquesta visita.

 

Preu: 5 €/persona (inclou entrada al Parc) Inscripcions al 93 263 96 50. Activitat recomanada a partir de 8 anys.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here