Cornellà commemora enguany el Tricentenari de 1714. El consistori ha preparat un programa d’activitats culturals amb l’objectiu de divulgar aquests fets històrics i ensenyar la ciutadania com es van afectar Cornellà. Un calendari de propostes que s’allargarà tot l’any i adreçada a persones de totes les edats

Una comissió, formada per entitats, cornellanencs i cornellanenques, ha dissenyat un seguit de propostes que començaran al maig i que pretenen mostrar com era la Cornellà de principis del segle XVIII la seva cultura i el seu art.

La primera activitat és un club de lectura on es parlarà sobre la novel·la Victus, d’Albert Sánchez Piñol, i serà durant aquest mes de març, a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A més, el proper 28 de maig, el propi autor estarà present a l’Auditori de Sant Ildefons per parlar d’aquesta obra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here