La presidenta del PPC adverteix, en declaracions realitzades en el marc de la reunió intermunicipal del PP del Baix Llobregat celebrada ahir a Sant Boi; que el govern espanyol “ha rescatat econòmicament la Generalitat, però no rescatarà políticament Artur Mas”

Sant Boi de Llobregat (ACN).- La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez Camacho, assegura que “el full de ruta d’Artur Mas està escrit i dirigit” per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Ho va dir ahir al matí, durant la reunió intermunicipal del PP del Baix Llobregat, a Sant Boi de Llobregat, des d’on va assegurar que l’ANC i ERC “marquen el pas de CiU per portar els catalans a una declaració unilateral d’independència el 23 d’abril del 2015”.

La popular va subratllar que denunciarà “qualsevol acció il·legal i, per tant antidemocràtica” que emprengui el Govern. “El Govern espanyol ha rescatat econòmicament la Generalitat, però no rescatarà políticament Artur Mas”, va afegir.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here