La Secretaria d’Universitats i Recerca atorga el Premi Recerca Jove a tretze joves de la Catalunya Central i quatre són esparreguerins

Un total de tretze joves han estat distingits amb el Premi Recerca Jove que atorga la Secretaria d’Universitats i Recerca pels seus treballs d’investigació científica. D’aquests tretze joves, n’hi ha tres de l’Anoia, cinc del Bages i del Berguedà i quatre del Baix Llobregat concretament d’Esparreguera, de l’Institut El Castell i l’Institut El Cairat (dos dels quals han guanyat el Premi Reginó).

A part d’aquests tretze, al conjunt del país s’han premiat 72 alumnes més i 11 centres. En aquests Premis de Recerca Jove, que volen fomentar l’esperit científic entre el jovent, s’han presentat 285 treballs realitzats (72 guardonats) per 384 alumnes.

Els treballs d’aquesta 32 edició han estat elaborats per estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat o cicles formatius de grau superior i mitjà o pel professorat de l’àrea científica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here