Continua el cicle sobre els grans de la música rock al Cinebaix, que ofereix per primera vegada la possibilitat de veure concerts de rock en alta definició a la pantalla gran. En aquest cas, CineBaix i Versión Digital presenten avui a les 21:30h en exclusiva, el concert que Elton John va oferir durant la seva estada al Caesar Palace de Las Vegas. Com a peça central de l’actuació veiem el piano que dóna nom al xou, una meravella d’enginyeria amb més de 68 pantalles LED

Aprofitant la reedició de Yellow Brick Road de 1973 per la firma Universal, el mundialment conegut cantant, compositor i intèrpret, fa el seu aclamat concert THE MILLION DOLLAR PIANO des de The Colosseum al Caesars Palace de Las Vegas.

Elton John va interpretar THE MILLION DOLLAR PIANO davant d’un públic frenètic durant l’estada d’Elton al Caesars Palace. Elton John toca tots els seus grans èxits, incloent-hi “Rocket Man”, “Tiny Dancer”, “Saturday night It ‘s Alright for Fighting”, “I’m Still Standing”, “Goodbye Yellow Brick Road”, “Crocodile Rock” i “Your Song”, entre d’altres, i ara el podrem reviure al cinema .

Com a peça central de l’actuació veiem el piano que dóna nom al xou, una meravella d’enginyeria amb més de 68 pantalles LED creades per Yamaha. Van trigar gairebé quatre anys a fabricar-les. Un piano tecnològicament avançat a la seva època que es converteix en l’acompanyament perfecte per als grans èxits d’Elton, mostrant les imatges per complementar els temes favorits dels fans de l’artista. La creació d’aquest caprici únic per a l’experiència: el piano pesa prop de 3.200 lliures.

Completant l’increïble espectacle trobem l’impressionant i elaborat escenari del xou d’estil barroc, ideat per l’equip de disseny de l’espectacle, Mark Fisher i Patrick Woodroffe. Fisher, més conegut pel seu disseny per a The Wall de Pink Floyd i el seu treball en el disseny de l’obertura i clausura dels Jocs Olímpics de Beijing 2008, i Woodroffe, que concep i dissenya la impressionant il·luminació que engrandeix a la perfecció tant l’escenari com el piano.

Elton va dir: “M’ho he passat molt bé [a Las Vegas], perquè sempre he pensat en això com un repte i volia oferir el millor espectacle. Si ofereixes un gran espectacle, divertit i la gent sent que rep un valor afegit a canvi dels seus diners, llavors l’èxit és una obvietat. Crec que no podria haver-hi un espectacle més atractiu que aquest a Las Vegas”.

La crítica descriu aquest apoteòsic concert de la manera següent:

“PROFESSIONALITAT BRILLANT… UNA OBRA MESTRA DE L’ ENTRETENIMENT MUSICAL.” Las Vegas Sun

“DIVERTIT, ENTUSIASTA… BALLANT A TOTA MARXA.” Variety

“CANTANT TOT L’ESPECTACLE… HAN ARRIBAT ELS HITS” Los Angeles Times

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here