Jaime García-Legaz remarca que el govern espanyol és qui va iniciar fa dos anys les negociacions amb la multinacional per a la seva implementació a Catalunya

Barcelona (ACN).- El secretari d’Estat de Comerç Jaime García-Legaz ha assegurat aquest matí que la inversió que planifica Amazon per ubicar un centre logístic al Prat de Llobregat “no està en perill”, tal com va insinuar el conseller d’Empresa, Felip Puig, després que la notícia es filtrés a la premsa.

Ho ha dit en declaracions als mitjans des de Barcelona després d’advertir que possiblement van ser unes declaracions fetes “per falta d’informació o de coneixement”.

El secretari d’Estat no ha volgut “entrar en polèmiques que no porten a enlloc” però ha recordat que el Ministeri d’Economia va iniciar les negociacions amb Amazon fa dos anys i que va ser “en un moment avançat de la inversió” que es va afegir el Govern.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here