La Nit de l’Esport es va celebrar el 14 de març i ho va fer, per primera vegada, a l’Auditori del Cèntric, després d’haver-ho fet els darrers anys al Teatre Modern de la localitat baixllobregatina

L’esport pratenc ha tornat a celebrar la seva festa anual, la Nit de l’Esport, en la qual es premia l’esforç, el sacrifici i les victòries de la passada temporada esportiva (consulteu els premiats al peu de pàgina). S’ha canviat el Teatre Modern, seu dels últims quatre anys, per l’Auditori del Cèntric. Una altra de les  novetats d’enguany ha estat la reducció de les categories premiades.

El portal audiovisual local www.elprat.tv va retransmetre la gala en directe.

El taekwondo, protagonista

El taekwondo del Club Deportivo Fran Martín ha esdevingut, una temporada més, protagonista. La taekwondoka pratenca Laia Martínez ha resultat escollida millor esportista femenina major de 16 anys. Neus Bou ha recollit el mateix premi, però en la categoria de menors de 16 anys, i David Martín ha fet el mateix com a esportista de jocs escolars.

El guardonat com a millor esportista menor de 16 anys ha estat Francisco Javier Martín Mateo, de l’IGYM Karate Prat. El triatleta del CN Prat-Triatló Richard Calle, campió d’Espanya d’Ironman, ha recollit el guardó a millor esportista major de 16 anys en categoria masculina.

El nedador Víctor Villanueva, campió d’Espanya al 2013, ha estat premiat, un any més, com a millor esportista amb algun tipus de discapacitat.

Tècnics i entitats, també reconeguts

Enguany, la millor tasca tècnica ha estat reconeguda a David Hernández, entrenador de karate de l’IGYM Karate Prat. L’equip femení de Triatló del CN Prat – Triatló ha destacat per la seva trajectòria al 2013.

En Jocs Escolars, l’equip Aleví A del Col·legi de La Seda ha estat escollit com a millor conjunt. L’AMPA de l’Escola Josep Tarradellas ha estat reconeguda per la seva tasca de promoció esportiva. El patinatge pratenc, de gran tradició a la ciutat, també ha tingut el seu protagonisme, amb el Club Patí Cobra com a millor entitat de promoció esportiva.

El premi a la millor trajectòria esportiva, que atorga la revista Delta, ha estat per a Arseni Conde, president del Club Bàsquet Prat.

Finalment, es va atorgar mencions especials al CB Prat, CN Prat i Pratenc AA com a escoles de qualitat esportiva.

Relació de premis (pdf 47KB) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here