El proper dijous dia 20 de març la sala de Plens dels Consell Comarcal viurà una jornada oberta al coneixement i al debat a l’entorn dels boscos de Catalunya i del Baix Llobregat. La data de la jornada precedeix el “Dia Internacional dels boscos”

La FAO des de l’any 1971 coincidint amb el primer dia de primavera, 21 de març, commemora el Dia Forestal Mundial i el 2012 l’ONU el declara com a Dia Internacional dels Boscos.

Al llarg del mes de març i abril el cos d’Agents Rurals del Baix Llobregat vol fomentar la reflexió, el coneixement i la importància dels boscos, la seva utilitat, les seves amenaces. Prenent com a exemple, els boscos propers, de la comarca del Baix Llobregat, que sovint són l’àmbit propi de gaudi del territori que fan els ciutadans de la pròpia comarca.

La sessió s’ha estructurat perquè tingui una durada breu en l’exposició per donar pas a un debat obert entre els assistents. A les 12:30 hores començarà la xerrada amb una durada aproximada d’una hora. Al llarg de la sessió s’utilitzaran recursos fotogràfics històrics i actuals per conèixer l’evolució dels boscos. Cercar una actitud positiva sobre les activitats que s’hi fan (productives, lúdiques, …). I endinsar-nos en aquests espais tant propers però que sovint s’hi viu d’esquenes sense coneixer el seu valor i la seva important riquesa ecològica.

ACTIVITAT: “Agents Rurals. Dia Internacional dels boscos”.

DESTINATARIS: Tècnics de medi ambient, propietaris forestals, persones d’organitzacions i empreses que treballin en l’àmbit forestal, ciutadania en general.

DIA i HORA: dijous 20 de març de 2014 a les 12:30 hores

LLOC: Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Parc Torreblanca N-340 pk 1249, Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here