L’esportista gavanenca va ser rebuda al consistori baixllobregatí, on va rebre un obsequi com a reconeixement dels seus èxits  i la felicitació personal de l’alcaldessa de la localitat, Raquel Sánchez

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez va rebre a l’atleta local, Laura Redondo que fa unes setmanes es va proclamar campiona d’Espanya de llançament als campionats celebrats a Lleó amb una marca de 67,57.

Sánchez va manifestar que “per la ciutat és tot un orgull tenir esportistes com la Laura, que va iniciar la seva trajectòria al CA Gavà i que va ser fitxada pel FC Barcelona gràcies al seu esforç i qualitats”.

Per la seva banda, l’esportista es va mostrar molt contenta per aquest reconeixement “és un honor que l’alcaldessa de la teva ciutat et rebi per felicitar-te, em sento molt orgullosa”.

Raquel Sánchez també li va desitjar una bona i ràpida recuperació a la Laura Redondo, que ha passat pel quiròfan. Des de fa més d’un any Redondo pateix una lesió al cartílag de la cama esquerra.

En principi, l’esportista local haurà d’estar tres mesos amb crosses i tres més de recuperació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here