La planta de Martorell comercialitza 355.000 vehicles, un 10,6% més que fa un any i registra les millors vendes dels últims cinc anys

Barcelona (ACN).- L’empresa Seat integrada dins del grup automobilístic Volkswagen ha aconseguit retallar en 4 milions les pèrdues de la companyia aquest 2013 registrant unes pèrdues de 152 milions, un 2,9% menys que el 2012 i acumulant sis anys consecutius de resultat negatius, segons va explicar dijous passat en la presentació de resultats els màxims directius del grup Volkswagen.

El resultat s’ha arribat després d’unes vendes de 355.000 vehicles des de la planta de Martorell, cosa que suposa una millora del 10,6% en relació amb l’exercici precedent i també suposa la millor xifra de cotxes venuts dels últims cinc anys.

La facturació s’ha situat en els 6.874 milions, amb un creixement del 6% en relació amb el 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here