Citilab acull el proper divendres 28 de març el 9è Seminari de Comunicació Pública: TRENDING TOPICS EN COMUNICACIÓ PÚBLICA. Comunicació Pública -associació de periodistes de mitjans i administracions públiques- debatrà a Cornellà sobre l’ús de les xarxes socials i la comunicació 2.0; on s’espera la presència d’un centenar de periodistes del sector

La tasca dels comunicadors requereix una actualitzció permanent en l’ús de noves eines de comunicació. Aquesta és la premisa sobre la que versarà aquest seminari, en que es posarà sobre la taula el paper de les noves tecnologies en les polítiques comunicatives de les administracions i les oportunitats que ofereixen a l’hora d’explorar noves formes de comunicació amb la ciutadania.

“Un intent de recollir quins són els nostres trending topics, les tendències en l’àmbit de la comunicació pública a Catalunya i fer-hi una aproximació més pràctica que teórica”, segons fonts de l’Associació Comunicació Pública.

imatge_seminari

Durant tot un matí de divendres, es presentaran algunes de les experiències més innovadores que s’han detectat darrerament, i que demostren que l’administració i les empreses públiques poden ser capdavanteres posant en marxa serveis digitals que faciliten la interactivitat i que fan més accessibles i properes les institucions a la ciutadania.

A banda de conceptes populars com Whatsapp, Facebook o Instagram, també s’abordarà l’aplicació d’eines com la realitat augmentada, la gamificació o els assistents virtuals.

Ja podeu consultar el programa del seminari.

Més informació i inscripcions

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here