El Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGC) i el Departament de Benestar Social i Família va presentar ahir matí al Consell Comarcal del Baix Llobregat el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran, en el marc d’una ronda d’accions prèvies per designar les persones delegades i els suplents que formaran part de l’assemblea

Durant l’acte  van ser designades les persones que formaran part de la delegació de la comarca al 7è Congrés, totes elles membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran.

El procés preparatiu del Congrés culminarà el proper 1 d’octubre amb un acte central a Món Sant Benet, a la comarca del Bagues, en què es presentaran les ponències, conclusions i el manifest final. La iniciativa que enguany duu per lema “Junts podem” se celebra cada quatre anys i la convoquen la Generalitat i el CGGC.

L’objectiu del Congrés és reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans al nostre país i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col·lectiu.

L’acte d’ahir va comptar amb la participació de Dolors Gordi, secretària de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, i de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, entre d’altres.

La delegació del Baix Llobregat al 7è Congrés està formada per 26 delegades i delegats del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran i 4 suplents, que ja estan treballant els continguts de les dues ponències del congrés: “Persona, societat i benestar” i “La Catalunya del futur”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here