El GIRES, Grup d’Investigacions, Recerques i Espeleologia Sesrovires, organitza la popular caminada Montserrat a peu el proper 6 d’abril. Les inscripcions es poden realitzar fins al 3 d’abril. En aquesta ocasió els organitzadors també ofereixen la possibilitat, a tothom que ho vulgui, de fer el viatge de tornada a peu i col·lectivament. La Montserrat a peu compta amb la col·laboració de l’Àrea de Serveis Esportius de la localitat baixllobregatina

Dos recorreguts

Com en altres ocasions, el GIRES ofereix dues possibilitats per completar la Montserrat a peu. La primera és sortir des de l’aparcament del Casino de Sant Esteve Sesrovires a les 6.00 hores.

La segona opció té un recorregut més curt i té el punt d’inici en l’ermita de la Salut de Collbató a les 9.30 hores.

Les inscripcions comencen el 27 de març i duraran fins al 3 d’abril. Les persones federades han d’apuntar-se al local del GIRES, els dijous, de 21.30 a 23.00 hores. La inscripció per als federats és gratuïta, però hauran de presentar la targeta federativa de l’any 2014.

En canvi, les persones no federades s’han d’adreçar al Complex Esportiu de Sant Esteve i abonar tres euros en concepte d’assegurança. Per apuntar-s’hi cal presentar el DNI i, en el cas dels menors que no en tinguin, la targeta del Catsalut.

Tornada en peu i en grup

A diferència d’altres anys, en aquesta edició el GIRES ofereix la possibilitat de realitzar el trajecte de tornada de Montserrat a peu i en grup.

Aquells excursionistes que vulguin acollir-se a aquesta opció hauran de ser a les 13.00 hores, en la plaça Abat Oliva (coneguda com placa de les fonts), per emprendre junts el descens pel camí de les bateries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here