Avui i demà, 12 i 13 d’abril, se celebra La Portals, un dels principals esdeveniments esportius organitzats des de Collbató i el Baix Llobregat

Diumenge es farà la marxa en BTT que enguany arriba a la seva cinquena edició i que està organitzada pel Club Esportiu Lataca.

Els participants hauran de recórrer 60 quilòmetres pel Parc Natural de la muntanya de Montserrat passant pels quatre portals d’accés que són Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat.

Paral·lelament, el mateix dia 13 d’abril, està previst organitzar una pedalada solidària amb un recorregut d’aproximadament 10 kilòmetres al voltant del municipi.

Enguany la marxa ciclista farà un petit homenatge a un dels seus participants, Israel Núñez, campió d’Espanya i guanyador de la Titan Desert de l’edició 2009.

Degut a la celebració d’aquests dos esdeveniments, Collbató patirà algunes restriccions de trànsit durant el matí de diumenge. De 6 h a 15 h es prohibirà l’estacionament de vehicles en alguns carrers del municipi.

Avui dissabte 12 d’abril, se celebrarà la segona edició de la caminada (48 quilòmetres) i l’ultra (73 quilòmetres) que promou l’Associació Excursionista 4000peus.

Enguany faran un homenatge a Kiku Soler, l’únic guanyador de les tres edicions de la mítica Aneto X-Treme Marathon. La Portals inclou també la celebració avui mateix d’una caminada solidària de 7 quilòmetres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here