La prova, que se celebrarà el 27 d’abril, manté el recorregut de 5 km per a la Cursa Popular

S’apropa un dels esdeveniments de referència a Esplugues: la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu. El diumenge 27 d’abril, l’esport i la solidaritat es donaran la mà per córrer per la infància i contribuir al projecteHospital Amic, que vetlla per millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats en aquest centre hospitalari.

Si sou corredors habituals de la competició i no us la voleu perdre, o bé teniu ganes de participar-hi per primer cop, fins al 23 d’abril, us hi podeu inscriure a través del web www.cursasolidariaesplugues.cat. També ho podeu fer de forma presencial al CEM Les Moreres, al CEM La Plana i a l’Hospital Sant Joan de Déu.

El preu de la inscripció és de 10 euros per als participants a la prova principal (9 euros si es disposa del xip groc) i de 3 per a les de categories inferiors. La Cursa Popular manté enguany els 5 quilòmetres de distància (recorregut). Per als corredors i corredores més joves, se celebraran la Cursa de Promoció (nascuts entre 1998 i 2003), de 1.200 metres; i la Mini-Cursa (nascuts entre 2004 i 2007), de 850 metres.

A més enguany, com a novetat, també hi podeu col·laborar fent les vostres aportacions en favor del programa Hospital Amic al DORSAL 000, en el número de compte: ES08 2100 3887 04 0200059713.

D’altra banda, si voleu ajudar en l’organització podeu apuntar-vos com a voluntaris: Voluntariat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here