La 28a edició de la Cursa de Sant Jordi arriba enguany el 27 d’abril. Un cop més, aposta per ser una cursa lúdica, participativa i oberta a tothom. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer del 14 al 26 d’abril en el Complex Esportiu Municipal. La prova està organitzada per l’Àrea de Serveis Esportius del consistori baixllobregatí

La Cursa de Sant Jordi és una prova no competitiva i oberta a persones de qualsevol edat i condició física. L’objectiu és córrer en un ambient familiar i festiu. És una cursa sense guanyadors, on l’important és gaudir de l’exercici físic.

Aquest format de prova atlètica té cada any el suport d’un miler de corredors

Recorregut

El recorregut està format per un circuït urbà d’uns tres quilòmetres. El punt de sortida i arribada és la plaça Xic Mateu. El tret de sortida sonarà puntualment el 27 d’abril, a les 11.00 hores.

Les inscripcions s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal, del 14 al 26 d’abril. Les persones que no puguin apuntar-se durant aquestes dates, tenen també la possibilitat de fer-lo una hora abans que comenci la cursa.

La inscripció és completament gratuïta.

Col•laboradors

Organitzada per l’Àrea de Serveis Esportius, compta amb la col•laboració del Futbol Club Sant Esteve i amb el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here