La Passejada en Bicicleta torna un any més per gaudir d’un matí saludable en família o amics. Tindrà lloc el diumenge 27 d’abril, a les 10 hores, i sortirà del parc de la Marina per fer un recorregut lúdic i tranquil fins a la platja. Aquest any, l’activitat se suma a la campanya Viladecans Solidària que recull aliments i productes d’higiene per a les famílies de la ciutat més necessitades

Qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa, pot portar oli i llaunes de tonyina abans que comenci la jornada esportiva i dipositar-los al punt de recollida que s’habilitarà a les 9.30 hores. La campanya Viladecans Solidària, impulsada per entitats del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha realitzat altres accions en l’últim any amb les que ha aconseguit recollir molts dels aliments que es distribueixen a les famílies de la ciutat a través dels serveis socials municipals. En aquesta ocasió, es demana portar oli i tonyina perquè són dos dels productes que més escassegen.
Com en altres edicions, la passejada recorrerà uns 8 kilòmetres amb un itinerari majoritàriament pla i per camins asfaltats fins arribar a la platja, on es podrà esmorçar abans d’emprendre el camí de tornada. Al final del recorregut se celebrarà el sorteig de vàrios obsequis.
La passejada és una activitat apta per a totes les edats, tot i que no és recomanable per a bicis amb rodetes d’equilibri. Qui no tingui bici, en podrà llogar prèviament una a Ciclos Valbuena o el mateix matí abans de la passejada.
En cas que el 27 d’abril plogués, la passejada es faria el diumenge següent, 4 de maig, cosa que s’informaria pels canals municipals habituals, com ara aquesta mateixa web, Facebook o Twitter.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here