Andrea Buendía, Francisco Hidalgo i Maria Rosa Anglès han aconseguit els tres premis d’aquesta edició

Aquest dimecres, 23 d’abril, es van lliurar els premis del II Concurs d’SMS d’amor en català, convocat pel Servei Local de Català de i Ràdio Sant Boi amb motiu de la diada de Sant Jordi. Andrea Buendía, Francesc Hidalgo i Maria Rosa Anglès van guanyar els tres premis del certamen.

Els guardons d’aquesta segona edició, lliurats a la Fira del Llibre de la plaça de l’Ajuntament,van ser un sopar romàntic per a dues persones i dos llibres (primer premi) i vals de compra de 50 euros i dos llibres (segon i tercer premi) per gentilesa de les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi una gran botiga i de les llibreries Isart i Croquis .

El concurs demanava SMS d’amor escrits en llengua catalana amb una extensió màxima de 30 paraules. El text guanyador , obra d’Andrea Buendía, diu: “Pintaré tombarelles amb tu, amb tu saltaré sobre aquest abisme sense por” .

A les pàgines web de l’Ajuntament de Sant Boi i del Servei Local de Català s’ha publicat un recull de tots els missatges rebuts. En el concurs han participat 37 persones, que han enviat 59 textos SMS.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here