Paco León será dilluns que ve 5 de maig a les 20h als cinemes Full HD del Centre Comercial Splau, a Cornellà. L’actor i director presentarà el seu darrer film personalment, amb una sorprenent perfomance per als fans que assisteixin al cinema

Els cinemes baixllobregatins Full HD de l’Splau han estat els triats pels internautes per acollir la presentació de Paco León. Més de 500 persones han votat  la multisala de l’Splau a través d’un concurs online per decidir quins cinemes rebien la visita de l’actor.

Un total de 50 persones podran gaudir gratis de l’actuació de Paco León i del seu nou film ‘Carmina y Amén’.

El film, dirigit per Paco León i protagonitzat per Carmina Barios, María León, Paco Casaus i Yolanda Ramos, narra com la Carmina, després de la sobtada mort del seu marit, convenç a la seva filla per fer pública la seva defunciódos dies més tard, per tal de poder cobrar una paga extra que ell tenia pendent.

A més, Paco León va engegar una iniciativa en la qual convidava a veure ‘Carmina y Amén’ gratis un dia abans de l’estrena oficial. Els cinemes Full HD de l’Splau van ser una de les cent sales que dimarts van projectar el film sense cap cost per als espectadors.  Un total de 520 persones es van poder beneficiar  de la promoció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here