El titular d’Ocupació es va referirir així el passat dia 28, a la possibilitat que Amazon construeixi el seu centre logístic al Prat, per atendre la creixent demanda a Espanya i altres països de la zona del Mediterrani; notícia que de la que es van fer ressò diversos mitjans el març passat i sobre la que Amazon no ha volgut fer declaracions

Al març, Puig va assegurar que mantindria la discreció sobre els contactes fins que l’operació estigués tancada, i va alertar de la filtració del Govern espanyol a alguns mitjans de comunicació d’aquesta notícia podia posar en perill el projecte. Per la seva banda i en resposta a les declaracions del Conseller, el secretari d’Estat de Comerç Jaime García-Legaz, va garantir que la inversió que planifica Amazon per ubicar un centre logístic al Prat “no està en perill”.

Segons va publicar aleshores La Vanguardia, “la multinacional nord-americana Amazon planeja situar un gran centre logístic al Polígon Mas Blau II del Prat de Llobregat per atendre des d’allà la creixent demanda tant d’Espanya com de part del Mediterrani, on el negoci creix de forma exponencial. La companyia té un altíssim interès en ocupar l’illa 8 del citat polígon, un terreny de 151.000 m2 propietat de l’Incasòl i amb una edificabilitat de 210.000 m2. La inversió que s’efectuarà no és pública, però previsiblement s’elevarà a diverses desenes de milions d’euros i suposarà la creació de fins a 3.000 llocs de treball, segons les previsions més optimistes”.

En aquest sentit, Puig es va limitar a dir que la inversió  i la possible obertura d’un centre logístic de la multinacional de comerç electrònic Amazon al Prat, “progressa adequadament, però no està tancada”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here