La trobada d’enguany coincideix amb el pas per la ciutat de la 4a cursa solidària Wings for Life Worldrum

Demà diumenge 4 de maig està prevista la 29a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi. Aquesta tradicional trobada atlètica que organitza el Club Arletisme Sant Boi amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Ajuntament tornarà a omplir els carrers de la ciutat d’atletes i aficionats. L’any passat va comptar amb la participació de 1.300 persones.

Trencar barreres

La finalitat de l’esdeveniment es fer visible que l’esport és patrimoni de totes les persones, sigui quina sigui la seva capacitat física o mental. Un any més, la cursa tornarà a passar per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb el clar objectiu de contribuir a trencar barreres i estigmes socials.

La cursa té la sortida i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. El recorregut és de 10 Km, si bé també estan programades curses per a les categories atètiques prebenjamí, aleví, benjamí i infantil i per a persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorial.

Cursa Wings for Life

El mateix diumenge la nostra ciutat viurà un altre esdeveniment atlètic de caràcter solidari, ja que enguany Sant Boi s’adhereix a la 4a edició de la Wings for Life Worldrun, una cursa solidària organitzada per la Fundació Wings for Life, entitat sense ànim de lucre dedicada a la investigació de les lesions medul·lars. La cursa sortirà de Barcelona a les 12 h i passarà pel tram de Sant Boi de la carretera c-245, en dues ocasions: entre les 12.30 h i les 13 h, i entre les 13.45 i les 14.45 h. Aquest event es realitza a 40 països del món de manera simultània.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here