Ahir van visitar la Fira Francesc Gambús, candidat de CiU, que va elogiar la pagesia de Gavà i va defensar també que el projecte del seu partit vol construir “més Europa”; Santi Fisas, candidat del PP, que va elogiar també la Fira d’Espàrrecs, va destacar la recuperació econòmica d’Espanya i va apostar pel control de la immigració il·legal; i el candidat de C’s Juan Carlos Girauta, que va exposar el pes que té l’agricultura dins el pressupost de la Unió Europea. Avui s’espera que més partits visitin la Fira d’Espàrrecs gavanenca

Santi Fisas (PP)

El candidat del Partit Popular (PP) a les eleccions europees, Santi Fisas, va visitar ahir al matí la Fira d’Espàrrecs de Gavà. Fisas es va desfer en elogis cap a una ciutat “fantàstica a la que no és la primera vegada que vinc”, i va destacar la feina que fan els seus companys Josep Llobet i Sergi Engli.

Aprofitant la proximitat de les eleccions europees, Fisas va destacar que “la recuperació econòmica a Espanya és un fet però s’ha d’anar amb cura ja que la immigració il·legal pot posar en risc aquesta recuperació, així que hem de tancar la porta a aquesta immigració il·legal i hem de demanar ajut a la Unió Europea i aconseguir diners per lluitar contra aquest problema en llocs com Ceuta o Melilla”. El candidat popular també va explicar que aquests immigrants il·legals “després tenen dret a prestacions socials com ara la sanitat, i aquests drets fan que altres persones que estan aquí i que treballen fa molt temps ho tinguin més complicat”.

Fisas va recórrer els diversos espais de la Fira d’Espàrrecs acompanyat en tot moment per la plana major del PP gavanenc encapçalada pels regidors Josep Llobet, Sergi Engli i Mònica Parés.

Juan Carlos Girauta (C’s)

El número 2 de les llistes de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s) a les eleccions europees, Juan Carlos Girauta, va visitar també ahir al mati la Fira d’Espàrrecs. Girauta va destacar en clau europea que l’agricultura “és molt important a Europa fins el punt que representa el 40% del pressupost de la Unió Europea, per tant té una enorme presència a les institucions comunitàries tot i que de vegades oblidem la intensa relació del sector primari amb les institucions comunitàries”.

Respecte a l’actualitat política, Girauta va comentar la recent agressió a Pere Navarro assegurant que “jo sóc molt respectuós amb les víctimes de qualsevol agressió, i per tant jo prenc la paraula del senyor Navarro molt seriosament, és ell el qui ha estat víctima de l’agressió, i si ell fa reflexions que a més concorden amb les que jo puc fer i que segur que companys de Ciutadans i d’altres partits també poden fer, no li discutiré el que va succeir”.

Girauta va visitar els diversos espais de la Fira d’Espàrrecs acompanyat en tot moment pel regidor gavanenc de C’s, Miguel Ángel Ibáñez.

Francesc Gambús (CiU)

Francesc Gambús, candidat de Convergència i Unió (CiU) en les properes eleccions europees, va visitar ahir a la tarda la Fira d’Espàrrecs de Gavà. En declaracions als mitjans de comunicació, Gambús va elogiar a la pagesia de Gavà tot destacant que “la Fira és un triomf de la pagesia i de la gent de Gavà que porta ja 61 anys celebrant-la, el que significa que no és una cosa que surt de sobte sinó que és fruit de la feina constant, com la del pagès”.

Gambús està immers en plena pre-campanya electoral de cara a les properes eleccions europees del 25 de maig. Aprofitant aquest fet, va destacar també que aquell dia “tindrem dues opcions: o hi ha una baixa participació, una alta abstenció, i donem l’oportunitat al PSOE i al PP de trucar a Brussel·les i de dir que el procés català és anti-europeu, euroescèptic, que resta i que no suma; o bé tot el contrari, tenim una participació de les que són normals a Catalunya i podem trucar a Brussel·les i dir que el procés català suma i vol construir Europa com sempre ho ha volgut el catalanisme polític”.

Gambús va visitar els diversos espais de la Fira d’Espàrrecs acompanyat en tot moment pels regidors de CiU a l’Ajuntament de Gavà.

 

Font: elBruguers.cat

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here