El primer secretari del PSC s’ha reunit avui amb membres de la Plataforma viladecanenca “Nosaltres no callem”, formada per professionals compromesos amb la tasca de dignificar el Treball i l’Educació Social. Navarro aprova que Collboni recuperi persones “molt valuoses” encara que “no estiguin en la primera línia política” i afirma que no li sorprèn la decisió del líder del partit a Barcelona, i que aquest “no fa res que no comparteixi”. A més, el president del Grup Parlamentari Socialista ha defensat que “una Europa més desigual o una Europa més solidària, això està en joc el 25M”

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialista, Pere Navarro -acompanyat per la diputada del PSC Eva Granados i l’alcalde de Viladecans Carlos Ruiz-, ha assegurat avui que en la campanya electoral que arrenca aquest dijous “només hi ha dues coses a triar: si es vol la Catalunya de les retallades que deixa a moltes persones al marge o es vol la Catalunya del creixement econòmic que és solidària i dóna oportunitats a la gent”. “Que ningú segresti aquestes eleccions”, ha advertit el líder socialista, per qui la propera contesa electoral “no és per parlar de sobiranisme, és per parlar de si volem una Europa més desigual o si volem una Europa més solidària”.

Després de visitar a Viladecans la Plataforma ‘Nosaltres no callem’ integrada per professionals compromesos amb els serveis socials, el líder dels socialistes catalans ha advertit que la situació precària de molts catalans i catalanes a la què el Govern continua sense donar resposta es veu alleugerida per l’esforç de treballadors i treballadores socials i d’ajuntaments com el d’aquesta localitat del Baix Llobregat, entitats que sense competències s’impliquen a fons per donar sortida a la situació dels seus conciutadans. “Farem arribar fil per randa al president de la Generalitat i al Govern l’esforç d’aquesta gent, ja que malauradament no està previst que es traslladi fins aquí”, ha assegurat Navarro.

Navarro ha insistit en la importància de la setmana que comença, en la que es farà visible “un canvi de cicle”. “Avui hi ha congrés extraordinari a Barcelona, en què Jaume Collboni, alcaldable escollit en primàries obertes, esdevindrà també el màxim responsable del partit a la ciutat per plantar cara a un ajuntament que és poc sensible també a temes socials i segurament ho continuarà sent; dijous començarà una campanya europea en què parlarem d’un nou model d’Europa, una Europa més solidària”. “Volem que comenci un canvi de cicle, hi ha una altra manera de fer les coses”, ha conclòs Pere Navarro.

En declaracions als mitjans des de Viladecans, el primer secretari del PSC ha aprovat que el líder del partit a Barcelona, Jaume Collboni, recuperi per al seu equip persones “molt valuoses” encara que ara mateix “no estiguin en la primera línia de la política”. Navarro ha valorat així que Collboni incorpori al seu equip persones com l’ex alcalde Jordi Hereu o els ex consellers Antoni Siurana i Caterina Mieras, segons ha avançat ‘El Periódico’. Navarro ha assegurat que Collboni “no fa res que no comparteixi” i ha dit que ell també ha parlat amb persones que havien tingut responsabilitats en governs anteriors i que l’han ajudat molt i així ho continuen fent.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here