El President del Gremi d’Hosteleria de Castelldefels, Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, va manifestar a la premsa que “aquest any hem de fer un esforç major des del Gremi per col·laborar amb els establiments de la ciutat, ja que ofereixen una degustació molt qualitativa a un preu molt raonable”

Per això, ja es troba en funcionament el PASSAPORT GASTRONÒMIC “GOURMET”, pera que  els comensals realitzin un viatge pels restaurants de la ciutat, amb un menú tancat i amb tot inclòs per 25€. Cada local especifica la seva oferta i els visitants han de segellar el Passaport, realitzant la reserva prèvia.

És el quart any consecutiu que s’efectua aquest itinerari, amb molt èxit dels paladars més exigents i un bon nivell de satisfacció dels restauradors.

Són 20 els establiments seleccionats per la seva qualitat i la seva elaboració, per oferir a tots els comensals posseïdors d’aquest Passaport un recorregut pels sabors més exquisits i aoompanyats d’un excel·lent celler.

Les persones que visitin 15 restaurants i puguin acreditar-ho amb els segells, entraran en el sorteig d’un Creuer pel Mediterrani  d’una setmana per a dues persones.

Castelldefels, ciutat gastronòmica per excel·lència, cerca contínuament fórmules per estimular el desenvolupament dels millors fogons del seu municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, el patrocini de Solbar, serveis per a l’hostaleria, i Cervesa Estrella Damm, amb la coordinació del diari local La Voz i l’organització del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat.

El Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, president del Gremi, “felicita als establiments participants per la labor realitzada i convida a tot el públic en general a participar pel camí de les millors sensacions culinàries”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here