Els vehicles del Prat, doncs, no pagaran per aparcar a la platja a l’estiu. L’Ajuntament baixllobregatí treballa per implantar a la platja pratenca una “zona verda” d’aparcament, pendent d’arribar a un acord amb Aena

Els vehicles registrats al Prat, amb el propietari/a empadronat/da al municipi i al corrent de l’impost de circulació, no pagaran per aparcar durant l’estiu a la platja. En canvi, la resta de cotxes sí que podríen pagar per estacionar-hi, ja que l’Ajuntament vol implantar una “zona verda” d’aparcament a tot l’àmbit de la platja.

Aquest va ser un dels punts aprovats durant el Ple municipal del mes de maig, celebrat dimecres.

Per “zona verda” s’enten un espai on els vehicles registrats en un determinat barri o municipi no paguen o paguen molt poc per aparcar-hi. En canvi, els cotxes provinents de fora sí que han de pagar, com si es tractés d’una “zona blava”.

En el cas del Prat, la “zona verda” abarcarà tota la platja, tant el pàrquing de l’inici com tot el passeig. En total són unes 1.500 places. No obstant, la seva aplicació resta pendent de l’acord a què han d’arribar l’Ajuntament del Prat i l’ens públic Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea), propietària de part de la superfície que es destina a aparcament.

Sigui com sigui, els vehicles registrats al Prat no pagaran en cap cas per aparcar a la platja, tant si s’hi implanta la “zona verda” com si no. No així els provinents d’altres municipis, que en cas d’aplicar-se la “zona verda”, entre juny i setembre, pagarien una tarifa d’un euro i mig per hora.

Els vehicles “pratencs” disposarien d’un adhesiu identificatiu, que l’Ajuntament enviaria als domicilis dels propietaris/es, que els evitaria haver de pagar. Es calcula que aproximadament el 60% dels vehicles que aparquen durant l’estiu a la platja del Prat provenen d’altres municipis.

2 COMENTARIS

  1. Pues yo ya he dejado de ir. El año pasado ibamos cada dia y los fines de semana comiamos en los chiringuitos y consumiamos a diario productos de los chiringuitos; felicitats a l ajuntament, perdeu clients i com jo moltissima gent.

    Continueu robant als desgraciats dels ciutadans, voleu que ja no podem anar ni a la platja gratis, ESTEU MALALTS.

    Aixo amb una Catalunya lliure no pasarà, tota aquesta escoria de politics anireu tots al carrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here