Aquest matí ha tingut lloc a Can Massallera una sessió extraordinària del Ple municipal. L’alcalde, Jaume Bosch, hi ha presentat oficialment la renúncia al càrrec i s’ha escollit com a alcaldessa, a Lluïsa Moret i Sabidó; que fa pocs dies va ser avalada com a candidata, per una gran majoria de vots a l’assemblea local del PSC

La fins ara Tercera Tinenta d’Alcalde, ha rebut l’encàrrec per part del ple municipal, de liderar l’ajuntament fins a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015.

En aquest Ple extraordinari, que ha començat a les deu del matí, Jaume Bosch ha donat compte de la renúncia i a continuació ha convocat una nova sessió per escollir la persona que encapçalarà a partir d’ara el govern municipal . Un cop escollida com a alcaldessa, Lluisa Moret  ha promès el càrrec i ha rebut el protocolari bastó de comandament.

Jaume Bosch, que va fer pública el 26 d’abril la seva renúncia al càrrec per raons personals, alienes a l’actual cojuntura política, forma part del consistori santboià des de l’any 2003 i ha estat l’alcalde de la ciutat durant els darrers set anys.

Lluïsa Moret i Sabidó és la nova alcaldessa de Sant Boi de Llobregat. Aquest matí s’han celebrat a Can Massallera de manera consecutiva dues sessions extraordinàries del Ple municipal, on s’ha fet oficial la renúncia de Jaume Bosch al càrrec i ha estat proclamada la nova alcaldessa de la ciutat.

La membre del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha estat escollida amb 14 vots . També han optat a l’elecció Marina Lozano (PP, 5 vots) i David Parada (PxC, 3 vots), i hi ha hagut 3 vots en blanc.

L’elecció de Lluïsa Moret dóna continuïtat a l’acord de govern suscrit a l’inici del mandat pel PSC i ICV-EUiA , que té com a resultat el Pla de ciutat 2012-2015 amb tres grans prioritats en l’acció de govern: la recuperació de l’economia i l’ocupació, la cohesió social i la qualitat democràtica.

La nova alcaldessa és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Psicologia Social, i ha cursat màsters en Tècniques i processos d’investigació social i en Investigacions i estudis de gènere.

Molt vinculada als moviments de dones , ha treballat al sector públic i al sector privat en el disseny i posada en pràctica de programes estratègics de serveis socials i comunitaris . Abans de ser alcaldessa ocupava el càrrec de tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania a l’Ajuntament de Sant Boi, on és regidora des de l’any 2007.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here