Amb aquest nou cicle, les 28 sales s’apropen al centenar de títols entre films en 2D, 3D, català, castellà i subtitulats.  Gràcies a aquesta iniciativa, els cinemes Full Hd es converteixen en el multisala  amb l’oferta cinematogràfica més variada de tota Espanya

Els cinemes Full HD del centre comercial Splau, a Cornellà-El Prat, recuperaran cada dilluns pel·lícules estrenades en els últims mesos que ja no es troben en cartellera. Sota el títol ‘Els dilluns de repesca’, els espectadors tindran l’oportunitat de veure, a partir del 12 de maig, films fora de cartell en 2D o 3D a un preu reduït de 4,5 euros.

Les pel·lícules recuperades es projectaran en 18 de les 28 sales amb les quals expliquen els cinemes Full HD de l’Splau. Les 10 restants es reservaran per a les estrenes de la setmana i els títols de més èxit del moment. A partir del 12 de maig, els cinemes oferiran en total prop d’un centenar de films entre els projectats en 2D, 3D, català, castellà i subtitulats.

Amb ‘Els dilluns de repesca’, es tornaran a recuperar pel·lícules com a ‘Avatar’ en 3D o les dues parts de ‘El *Hobbit’ en 3D i 48 imatges per segon. El cicle oferirà l’oportunitat de veure ‘La dolce vita’ i ‘La gran bellesa’ conjuntament a la mateixa sala. ‘Gravity’,’Nebraska’, ‘12 anys d’esclavitud’, ‘El llop de Wall Street’ i ‘Capità Phillips’ seran uns altres dels 18 títols projectats.

La nova iniciativa converteix als cinemes Full HD del centre comercial Splau en el multisala amb l’oferta cinematogràfica més variada d’Espanya. ‘Els Dilluns de repesca’, els dies amb projeccions en versió original, les pel·lícules matinals infantils, les òperes i les estrenes componen l’àmplia proposta del multisala de l’Splau.

Per al gerent dels cinemes Full HD Splau, Pere Sallent, es tracta d’una iniciativa que permetrà al públic “recuperar títols que potser se li hagin escapat. Aquest és l’objectiu principal del dia de la repesca”. Segons Sallent, “amb la nova programació dels dilluns també recuperem petites joies amagades, títols clàssics i farem alguna picada d’ullet a l’espectador”.

Els cinemes Full HD de l’Splau són el multisala més important de Catalunya amb una afluència que l’any 2013 va superar el milió d’espectadors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here