L’executiu català ha exigit al ministre d’Indústria que “no retalli” l’espai radioelèctric de la Generalitat

Barcelona (ACN).- El Govern ha emès una nota en la qual assegura que el ministre José Manuel Soria “no ha aclarit res” sobre el múltiplex que TVC perdria a la futura reordenació de canals de TDT per fer espai a la tecnologia de telefonia mòbil 4G.

La Generalitat ha demanat a Soria que “no confongui l’opinió pública” després que aquesta tarda hagi atribuït a un “error d’interpretació” que “ja s’ha aclarit” la polèmica.

Lluny d’això, l’executiu català ha reiterat que si bé és cert que la reordenació era notícia sabuda de fa temps, no ha estat fins a aquest mes de maig que el Ministeri d’Indústria els ha comunicat que haurà de prescindir de la meitat de l’espai radioelèctric actual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here