El campionat començarà a les 10 hores a la Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca

El Club Patinatge Castelldefels organitza aquest dissabte, 24 de maig (10 h) la segona edició del “Trofeu Ciutat de Castelldefels”, una competició de Patinatge Artístic en la modalitat de lliure individual. La competició tindrà lloc durant tot el dia a la Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca (carrer Dr. Trueta, 64-66).

En aquesta edició participaran els clubs CPA Sagnier (El Prat del Llobregat), CP Viladecans, CPA Santa Eulàlia de Roquetes (Garraf), CPA Sant Sadurní, i el propi Club Patinatge Castelldefels, amb un total de més de 100 patinadores distribuïts en 8 categories diferents.

El campionat començarà a les 10 h amb les categories de nivells de Promoció i a partir de les 15.30 h seguiran les categories d’Iniciació. Es calcula que acabarà cap a les 19 h i s’efectuarà la entrega de medalles i trofeus en finalitzar cada competició.

El Club Patinatge Castelldefels  és una entitat constituïda l’any 1966 que té com a principal objectiu el foment de l’esport i el desenvolupament i la pràctica del patinatge artístic. El club té a les seves files més de 70 patinadores d’entre 5 i 19 anys. Moltes d’elles han participat en nombroses competicions com el Consell Esportiu del Baix Llobregat, Interclubs de la Federació Catalana de Patinatge, Exàmens Oficials de Nivell, i també diferents Trofeus a nivell Català, i exhibicions.

 

Font: elcastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here