L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el regidor d’Esports, Marc Soler, van donar suport aquest 5 de juny la signatura del conveni per a la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 entre Generalitat i Ajuntament de Tarragona

Castelldefels aposta pels Jocs Mediterranis com a incentiu esportiu, turístic i econòmic per a la ciutat. Com a subseu dels XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, la ciutat és una peça important per a l’organització i bon desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu internacional.

Per tal de mostrar el seu recolzament, l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el regidor d’Esports, Marc Soler, van assistir aquest 5 de juny a la signatura del conveni per a la celebració dels jocs entre Generalitat i Ajuntament de Tarragona. La signatura va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona i la van materialitzar el president de la Generalitat, Artur Mas, i l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

La localitat baixllobregatina, com a subseu dels Jocs Mediterranis 2017 albergarà les proves de rem i piragüisme al Canal Olímpic de Catalunya.

L’alcalde Manuel Reyes va manifestar que “per a Castelldefels és importantíssim formar part d’aquests jocs perquè és una ciutat molt activa, que viu intensament l’esport i amb molta experiència en capacitat organitzativa en esdeveniments esportius d’alt nivell com van ser els Jocs Olímpic de Barcelona 92. Ara aportarem aquest granet d’experiència, professionalitat i solvència organitzativa. La nostra principal indústria és el turisme associat a l’esport, i estem segurs que els jocs suposaran un impuls per a l’economia de la ciutat, generarà riquesa i llocs de treball, que és la principal preocupació del govern municipal”.

En la mateixa línia, Marc Soler va afegir que “Castelldefels es situa un cop més al panorama de l’esport mundial i el fet ser-ne subseu suposa un reconeixement per al bon treball que s’està realitzant a nivell municipal i des de les entitats, a més d’un incentiu per al turisme, el comerç i el foment de l’ocupació”.

 

Font: elcastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here