Demà dimarts 10 de juny a les 12 hores es farà la presentació del 4t Congrés de Dones del Baix Llobregat a la seu del Consell Comarcal a Sant Feliu de Llobregat, amb l’assistència de gairebé totes les alcaldesses de la comarca. El Conngrés es celebrarà els propers 14 i 15 de noviembre, però de momento aquest 12 de juny ja es podrá gaudir a Begues -que és subseu del Congrés-, de la jornada “El Consell de Dones Sàvies com a model organitzatiu de participació”

Així doncs a l’acte i assistirà la Maria Soler, com a consellera de les dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcaldessa d’Abrera; la Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat; la Maria Mercè Esteve, com a alcaldessa de Begues, un dels 9 municipis que són subseu; l’alcaldessa de Corbera, la Rosa Boladeras, que també serà subseu; la Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana, la Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi i també subseu i l’amfitriona de la seu del 4t Congrés, la Raquel Sanchez, alcaldessa de Gavà.

En aquesta roda de premsa s’informarà de les raons que han portat a celebrar aquest 4t Congrés que tindrà lloc a Gavà els dies 14 i 15 de novembre de 2014. També es donarà informació sobre les activitats que es desenvoluparan als municipis que són subseus del Congrés, de la forma de participar-hi i de les persones que hi podran assistir. Recordem que a la comarca es va celebrar el 1r Congrés l’any 2002, el segon l’any 2006 i el tercer l’any 2010, i finalment es farà una foto de família a l’exterior de la seu del Consell, amb el conjunt d’alcaldesses i representants polítics assistents a l’acte.

Begues, subseu del IV Congrés de la Dona del Baix Llobregat  

El proper 12 de juny, Begues acollirà una jornada de treball amb el títol “El Consell de Dones Sàvies com a model organitzatiu de participació”, que estarà emmarcada dins dels actes del IV Congrés de la Dona del Baix Llobregat.

La jornada té com a objectiu agrupar les persones que formen part de consells de dones sàvies de poblacions del Baix Llobregat per incorporar estratègies de futur per a la participació social i la política de dones.

Començarà a les 9.30 h i s’allargarà durant tot el matí al Club de Begues. La psicòloga, política i escriptora Dolors Renau farà la presentació de la jornada i donarà pas a la presentació dels projectes dels diferents consells de dones sàvies que hi ha al Baix Llobregat.

Durant la sessió, es farà una dinàmica de treball en grup en què les persones que formin part dels consells podran compartir les experiències viscudes i els diversos d’enfocaments que existeixen a l’hora de treballar. El dinar posarà punt final a la jornada.

L’establiment de Begues com a subseu del IV Congrés de la Dona del Baix Llobregat és una iniciativa de la Regidoria de Plans Transversals i del Consell de Dones Sàvies, que han tingut el suport de la Federació de Dones del Baix Llobregat i del Consell Comarcal, que organitzen el congrés.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here