Amb el de Molins, ja són 22 els festivals que formen part de la Federació: el BIFF de Brussel·les, l’Imagine d’Amsterdam, el Frightfest de Londres, el Fancine de Màlaga, la Semana de Donosti, òbviament el Sitges… i així fins a completar els 22 esdeveniments en 14 països diferents que sumen un total aproximat de 450.000 espectadors

Segons fonts del Festival molinenc, fins fa relativament poc, ni tan sols es plantejaven la possibilitat de pertànyer a aquesta Federació i tenir el privilegi d’atorgar un Méliès de Plata al millor curtmetratge europeu de gènere. “I ara som aquí, contents i, és clar, també orgullosos”.

El festival de Cine de Terror de Molins de Rei en un comunicat, agraeix a la Federació la confiança  que han dipositat en ells i recorden que sense tots els que des de 1973 han format part de la organització o han col·laborat amb el Festival per un motiu o un altre, segurament no formaríen part “d’un mapa que miràvem amb una perspectiva tangencial”.

El comunicat, finalitza amb una frase d’agraïment i de compromís: “Des d’aquí, la nostra més eterna gratitud. Confiem plenament estar a l’alçada, tot i que som conscients de la feina i els reptes afegits que representa ser el segon Festival català i el quart d’estatal que entrega anualment un premi Méliès”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here