Més de 800 persones van assistir a aquesta celebració que premiava als guanyadors de lliga del Baix Llobregat

La Federació Catalana de Futbol i el Club Futbol Pallejà van organitzar dilluns 16 de juny l’anomenada Nit dels campions del Baix Llobregat. Més de 800 persones van assistir a aquest acte que volia ser un reconeixement a tots els equips de futbol i futbol sala de la comarca que han guanyat la lliga en cadascuna de les categories i disciplines.

Entre els presents hi eren el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, la delegada del Baix Llobregat, Paquita Linares, l’alcalde de Pallejà, Ismael Álvarez i el regidor d’esports, Jaume Boronat, que van ser els encarregats de lliurar els trofeus.

Entre els equips guardonats cal destacar a l’aleví B del C.F.Pallejà que es va proclamar campió de la lliga de futbol 7 de 3ª divisió, i l’infantil B de futbol 11 que aquesta temporada ha jugat a 2ª divisió.

A més dels premis d’equip, també es van lliurar diplomes a tots els jugadors i jugadores que han estat campions de lliga aquesta temporada 2013-2014 i es va retre un petit homenatge a persones i entitats estretament vinculades amb el món del futbol i el futbol sala català. Entre elles al Disport F.C. que aquesta temporada s’ha proclamat campió d’Espanya de futbol 7 per a paralítics cerebrals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here