L’Auditori del Palau Falguera va acollir ahir la XII edició del Fòrum Fundació, un espai de reflexió, opinió i debat sobre diferents temàtiques d’interès general vinculades al món de l’esport i, específicament, al futbol, impulsat pel Club Esportiu Espanyol

El fòrum, sota el lema ‘Glòria als herois’, es va iniciar a les 17.15 h, i va comptar amb la participació del president del RCD Espanyol, Joan Collet, l’entrenador del primer equip, Sergio González, i els exjugadors blanc-i-blaus Eloy Pérez, Manolo Serrano i Moisés Hurtado. L’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, va cpmplertar la llista de participants.

En aquesta XII edició del fòrum Fundació els ponents van dissertar sobre les seves experiències en l’àmbit futbolístic i, més concretament, en el RCD Espanyol.  Amb aquesta iniciativa, la Fundació compleix el seu objectiu fundacional de projectar la imatge del club mitjançant conferències i altres activitats anàlogues destinades a fomentar la formació integral de tot aficionat a l’esport, tant des d’un punt de vista cultural com humà.

Hi van asistir, entre d’altres,  nens i nenes de les XEF (Xarxa d’Escoles de Futbol de l’Espanyol) de Sant Feliu de Llobregat i Sant Cugat del Vallès, de socis de la Fundació, de la Penya Blanc-i-Blava de Sant Feliu de Llobregat i de l’Escola RCDE.

Des del 2001 se celebrés el I Fòrum Fundació, l’entitat ha organitzat, fins al moment, fòrums amb continguts tan atractius com analitzar el paper de les canteres en el futbol, sobre la relació entre el món del futbol i les televisions, o analitzar la difícil tasca de l’arbitratge, per citar alguns exemples.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here