L’Ajuntament de Sant Joan Despí va signar un conveni el passat 1 de juliol, per a que els teatres Mercè Rodoreda i Miquel Martí i Pol, els Teatres Despí, formin part d’aquesta xarxa que té com a objectiu generar sinèrgies que permetin un millor rendiment social i econòmic per continuar acostant produccions de qualitat a la ciutadania. A aquesta iniciativa també s’hi van sumar dos municipis més del Baix Llobregat, els de Sant Andreu de la Barca i Sant Boi

Els teatres de Sant Joan Despí s’han sumat a la iniciativa Teatres en Xarxa que permetrà cooperar i establir sinergies amb equipaments escènics públics d’aforament mitjà d’altres localitats catalanes. El conveni es va signar l’1 de juliol a al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès juntament amb la resta de municipis que s’hi han sumat.

Amb aquest acord, els teatres Mercè Rodoreda i Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí, els Teatres Despí, cooperaran de forma permanent amb els altres equipaments escènics i musicals que han signat el conveni amb l’objectiu de generar sinergies que permetin un millor rendiment social i econòmic per continuar acostant produccions de qualitat a la ciutadania. Aquesta feina conjunta permetrà que l’oferta teatral guanyi en qualitat a través de la cooperació entre els teatres participants, i fins i tot fer coproduccions conjuntes.

Els municipis que van signar el conveni són, a més de Sant Joan Despí, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Ripollet i Tordera. El regidor de Cultura, Àlex Medrano, va ser l’encarregat de signar aquest conveni per part de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here