Dimarts la Generalitat va acordar enviar al govern espanyol la sol·licitud de l’ajuntament baixllobregatí. El consistori olesà espera rebre la resposta al setembre, i si el govern espanyol aprova la consulta, consensuar la data de celebració amb l’oposició

El Govern de la Generalitat va acordar aquesta setmana, trametre al govern espanyol la sol·licitud de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per sotmetre a consulta popular diversos assumptes de caire urbanístic.

En concret, es preguntarà a la població si volen que se sol·liciti a la Generalitat de Catalunya que deixi sense efecte l’Àrea Residencial Estratègica aprovada en l’anterior mandat; si volen conservar els terrenys del camp de futbol per a ús exclusiu d’equipaments, i si desitgen que el pla de Can Llimona, zona delimitada per la riera de Can Carreras a la dreta i per les Planes a l’esquerra, continuï amb la qualificació d’agrícola.

El portaveu municipal, Jordi Martínez, ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou pas per fer possible la consulta, que espera autoritzi el govern central. De fet, segons ha explicat, és possible que es tingui una resposta el mes de setembre.

Segons el portaveu municipal, des de la Generalitat han comunicat a l’Ajuntament d’Olesa que és possible que al mes de setembre el govern central aprovi la petició. A partir de l’aprovació, l’alcalde d’Olesa tindrà 30 dies per fixar una data per a la consulta. Aquesta data, ha dit Martínez, es pactarà amb els grups de l’oposició.

 

Font: www.olesademontserrat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here