[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er primera vegada, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha convocat unes eleccions primàries per al proper diumenge 13 de juliol, per tal que siguem tots els militants qui decidim qui assumirà la responsabilitat al capdavant de la Primera Secretaria del PSC i també qui tindrà la responsabilitat com a Secretari General del PSOE.

Aquesta és una experiència innovadora en l’escena política a Catalunya i a Espanya, que cal valorar positivament perquè demostra que els socialistes a Catalunya i a Espanya estem obrint la porta a noves maneres de fer política també en el si de les nostres organitzacions, tant del PSC com del PSOE. Tots els militants tenim avui més capacitat de participació activa, més capacitat de decisió sobre qui ha de tenir el lideratge al capdavant del partit i, en definitiva, més responsabilitat per escriure el futur immediat de la nostra formació política.

Els socialistes sabem que hem de canviar les dinàmiques que fins ara havien estat útils. La ciutadania així ho està expressant un dia rere l’altre, exigint més transparència, més participació, més obertura. I la militància del nostra partit també és ciutadania i també vol participar més, que s’escolti la seva veu i que se la tingui en compte.

Estic convençut que la militància de la nostra comarca, del Baix Llobregat, una vegada més, posarà de manifest el seu compromís i la seva força per treballar pels valors i els principis socialistes que ens defineixen. I ho farà utilitzant aquesta gran oportunitat que se’ns ofereix per decidir plegats qui ha de ser el Primer Secretari del PSC i el Secretari General del PSOE, anant a votar aquest diumenge 13.

Amb el nostre vot compromès ajudarem a aixecar la bandera del socialisme a Catalunya i a Espanya i defensarem les idees i els programes progressistes que necessita la ciutadania per frenar les retallades de la dreta conservadora, que ataca drets socials, drets laborals, drets individuals i col•lectius.

Amb les eleccions primàries, donarem el nostre vot per continuar treballant pel socialisme i farem un vot actiu i en positiu pel nostre futur col•lectiu a Catalunya i a Espanya.

 

Article d’Antoni Poveda, 1r Secretari del PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here