Continuen disminuint les ordres de protecció interposades al Baix Llobregat per part dels jutjats de violència masclista. En el primer trimestre de 2014 es registren 88 ordres de protecció iniciades, 7 menys que en l’anterior trimestre i 24 menys que en el primer trimestre de 2013. Les ordres de protecció denegades (62) continuen superant les adoptades (26)

L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat publica l’informe trimestral de violència contra les dones amb l’explotació de les dades recollides pel Consejo General del Poder Judicial. Aquest informe recull dades de denúncies i renúncies; assumptes penals i assumptes civils i ordres de protecció.

En el primer trimestre de 2014 els partits judicials del Baix Llobregat van registrar 492 denúncies i 52 renúncies al procés. Respecte al darrer trimestre de 2013, disminueix el nombre de denúncies (-61) i renúncies (-12).

Els assumptes civils i penals registrats als partits judicials del Baix Llobregat disminueixen respecte el trimestre anterior. Més de la meitat dels agressors (59,1%) als que s’ha aplicat una ordre de protecció havien finalitzat la relació afectiva amb la seva víctima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here