El 34è Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires arrenca avui divendres amb l’acte de benvinguda que tindrà lloc a la Pista Coberta Francesc Castellet. Enguany participen un centenar d’equips d’Amèrica, Àfrica i Europa. Els partits es disputaran en diferents zones esportives del municipi des d’avui fins al 22 de juliol. El Torneig està organitzat pel Club Handbol Sant Esteve amb la col•laboració de l’Ajuntament sesrovirenc

Per primer cop, el torneig comptarà aquest any amb la participació del Brasil, que hi serà present amb quatre equips del club Einstein/Limera SP, de categoria sènior i cadet masculina i sènior i cadet femenina. Altres equips provenen de França, Gàmbia, Sèrbia, Gabon, Algèria, Nigèria, Uruguai i Portugal, així com una àmplia representació d’equips de diferents parts de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol.

Els àrbitres també tenen una component internacional important. A més de col•legiats de Canàries, Andalusia, Castella i Lleó, Euskadi i Catalunya, els àrbitres també vindran de Sèrbia, Líbia, Tunísia i Algèria.

En el torneig es juga des de la categoria sènior fins a la de minis (nens de quatre anys) i enguany la competició incorpora una nova categoria, la de veterans, en la que competiran jugadors d’Eslovàquia, Andalusia i Catalunya.

Inauguració

L’acte inaugural tindrà lloc a la Pista Coberta Francesc Castellet, avui 18 de juliol, a les 22.00 hores. El Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, ha confirmat la seva assistència a l’acte de benvinguda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here