Es renovarà el ferm de la via i es refarà la senyalització horitzontal

La carretera que uneix Gelida amb Corbera de Llobregat serà objecte, aquest estiu, d’uns treballs de millora al seu pas pel terme de Castellví de Rosanes.

Segons que ha fet saber el servei d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació, titular de la via, els treballs es duran a terme entre els mesos d’agost i octubre i abastaran del quilòmetre 3,510 fins al 5,710.

La millora a la carretera de Gelida a Corbera (BV-2425, a la imatge) consistirà en la renovació del ferm amb una beurada bituminosa i, posteriorment, es refarà la senyalització horitzontal de la carretera. Els treballs s’emmarquen en els projectes de renovació de capes de rodament aprovats per la Diputació de Barcelona en el marc del programa de conservació de la xarxa de carreteres provincials.

Des de la Diputació de Barcelona es té cura tant d’aquesta carretera BV-2425 –que dóna accés a diferents masies de Castellví i a indrets emblemàtics com la font de la Saborida- com de la C-243b, que dóna accés a la majoria de nuclis de població del municipi i al polígon industrial Rosanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here