Consulteu aquí el programa sencer de les festes. Els actes es concentraran entre el 25 i el 28 de juliol

Any rere any, la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts va creixent i ampliant la seva oferta de propostes, gràcies sobretot a l’esforç de les entitats del municipi. La seva tasca és clau per crear una festa oberta a tothom i cada cop més variada; enguany, amb més de cinquanta activitats.

Hi ha, per exemple, el macrocorrefoc de deu colles amb motiu del 25è aniversari dels Àngels Diabòlics, el divendres 25 de juliol a les 22 h. I també la trobada gegantera, el dissabte 26 de juliol, per celebrar els 50 anys de la Colla de Geganters i Grallers del municipi, amb la participació de 16 colles.

D’altra banda, enguany destacarà l’actuació dels Trabucaires de Sant Feliu, els grallers de Torrelles i la colla castellera Carallots, que obriran els actes del diumenge, 27 de juliol a les 8 h.

L’Orfeó Vicentí, pregoner

La inauguració de la festa es farà aquest divendres 25 amb la lectura del pregó, a càrrec de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic, que celebra el seu centenari. Al llarg de la festa hi haurà cercaviles, desfilades de moda, tallers, circ, col·loquis, esport, música,…

Destaquen les actuacions del grup Hotel Cochambre, de la vicentina Lídia Guevara o el festival de fusió de flamenc i jazz, amb l’espectacle Era Vivo.

A més, per tercer any hi haurà les Barraques, un espai amb terrasses on la gent pot menjar, beure i gaudir de música i d’actuacions en directe. Les gestionen les entitats, associacions i bars de Sant Vicenç dels Horts.

Podeu descarregar-vos el programa de festes complet aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here