La plataforma Arts de Carrer, de recent creació, neix per visualitzar l’activitat escènica de carrer de Catalunya. El Festival Internacional de Teatre d’Animació al Carrer de Vildecans és un dels adherits

Cercar sinergies entre els organitzadors d’esdeveniments d’espectacles de carrer a Catalunya i exhibir-ne el seu potencial. Aquest és el principal objectiu d’Arts de Carrer, una plataforma que vol aglutinar sota el seu paraigües totes les fires i festivals sobre aquesta disciplina artística que se celebren a Catalunya.

Fins al moment, vuit d’ells ja s’hi ha adherit: FiraTàrrega, Fira Mediterrània de Manresa, Trapezi – Fira del Circ de Reus, Fira de Circ Al Carrer de la Bisbal de l’Empordà, el Festival Sismògraf d’Olot, Lluèrnia – Circ a les Places d’Olot, el Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu i el Festival Internacional de Teatre d’Animació al Carrer de Vildecans.

Segons expliquen els seus promotors, aquesta plataforma “vol desafiar el paradigma competitiu en favor de la col•laboració entre fires i festivals”.

La plataforma roman oberta a tots aquells esdeveniments que s’hi vulguin sumar i vol ser un espai per teixir sinergies dins del sector en àmbits com la mobilitat de companyies, entre les direccions artístiques de les fires i festivals, així com per la producció de nous espectacles.

 

Per Ens de Comunicació / AMIC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here